Zoekopdracht

Mocht uw gewenste auto niet in de voorraad van Reuling Automotive zitten, dan kunt u altijd een zoekopdracht geven. Wij gaan dan binnen onze contacten op zoek naar die auto en kunnen deze in overleg aan u aanbieden. U kunt ook zelf via advertenties en internet een auto zoeken bij een ander autobedrijf in de regio en dit aan ons doorgeven. Wij transporteren deze auto dan naar onze locatie en inspecteren de technische staat van de auto, waarna u wordt uitgenodigd om de auto te komen bekijken en een proefrit te maken. Op dat moment kunnen wij u precies vertellen in welke staat de auto is en zullen wij u een offerte aanbieden tegen een scherpe prijs. In overleg wordt dan het nodige onderhoud, reparaties en periodieke keuring uitgevoerd.

Als u ons een zoekopdracht geeft dragen wij de zorg voor de aflevering, garantie, keuring en eventuele reparaties. Dit heeft als voordeel dat u zelf niet hoeft te onderhandelen met het autobedrijf waar de auto vandaan komt en voor de garantie en service kunt u ook gewoon bij ons terecht. Wanneer u zelf een auto vindt, dan kunt u deze ook via Reuling Automotive aanschaffen. U bent niet duurder uit, want wij kunnen die auto altijd aanbieden tegen een concurrerende prijs.

Wanneer u een auto heeft gevonden via advertenties of internet buiten onze regio, kunnen wij desgewenst deze auto op locatie inkopen na deze te hebben geïnspecteerd. Wij zullen u dan vanaf de locatie telefonisch op de hoogte houden en een scherpe prijs bieden. Na de aankoop zullen we de auto transporteren naar onze locatie waar u deze kunt komen bekijken. 

Klik op onderstaande knop om via internet een zoekopdracht te geven aan Reuling Automotive. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk voor u op zoek gaan naar een passende auto. Mocht u zelf een auto hebben gevonden en deze willen kopen via ons, dan kunt u beter even bellen of langskomen.


"Belangrijk uitgangspunt was voor ons dat we met een ervaringsdeskundige onze selectiecriteria konden bespreken..." [Lees meer...]

"...we zijn beide geen deskundigen op dit gebied. We hadden geen idee over wat een goed en betrouwbaar merk auto is...." [Lees meer...]