skip to Main Content
0314-363222 info@reulingautomotive.nl

Heb je zin om ons nog jonge bedrijf verder mee op te bouwen en wil je verder ontwikkelen? Dan ben jij misschien wel de man / vrouw die wij zoeken.

Chef Werkplaats/Receptiemedewerker

Als Chef Werkplaats ben jij verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken in de werkplaats.

Je bent de verbindende schakel tussen klant, receptie en monteurs. Je zorgt dat kwaliteit geleverd wordt en je houdt toezicht op een veilige werkomgeving. Je zorgt voor een goede taakverdeling en bewaakt de productiviteit. Je bent vakkundig, werkt efficiënt en je bent bereid kennis met collega’s te delen. Je streven is er op gericht klanten van de beste service te voorzien. Als monteur ben je verantwoordelijk en voer je zelfstandig onderhoud en reparaties uit. Daarbij horen ook de uiteenlopende onderhoudswerkzaamheden en bekijk je auto’s en campers voor de APK.

Het vinden van storingen en deze verhelpen is iets wat je goed kunt en leuk vindt om te doen. Je bent in staat om systematisch te denken en je beschikt over goede sleutelvaardigheden. Daarnaast kun je zelfstandig werken en durf je besluiten te nemen. Je bent op niveau 4 geschoold met bevoegdheid APK – Keurmeester en heb je een aantal jaren werkervaring. Vanzelfsprekend ben je in bezit van een rijbewijs B. Je bent bereid incidenteel op zaterdag te werken.

Werken bij Reuling Automotive is veelzijdig. Wij zijn een garagebedrijf dat meer doet dan alleen keuring, onderhoud en reparatie aan auto’s en campers. Wij hebben naast Reuling Automotive, ook een bedrijf waar wij aanhangers en caravans keuren, onderhouden en repareren. Hierdoor kunnen wij nog beter inspelen op de vraag van onze klanten. Zo doen wij graag dat extra stapje voor de klant.

Wat bieden wij?

  • Een afwisselende baan met uitdagingen
  • Veel ruimte voor eigen initiatieven
  • Leuke en enthousiaste collega’s
  • De mogelijkheid om met ons mee te denken en het bedrijf te laten groeien
  • Een marktconform salaris

Solliciteren? Kom langs!
Word jij enthousiast van deze vacature? Aarzel dan niet en neem contact met ons op:

Kom langs aan de Houtmolenstraat 25 (ingang Plakhorstweg) in Doetinchem.

Stuur een mailtje naar: info@reulingautomotive.nl.

Voor meer informatie kan je bellen met Joeri Reuling: 06 2261 8069.

Of laat een bericht achter via WhatsApp.

Back To Top
Bel ons direct