Skip to content
0314-363222 info@reulingautomotive.nl

Wij besteden uiterste zorg om u een eerlijke auto aan te kunnen bieden en onaangename verrassingen achteraf zoveel mogelijk te beperken. Reuling Automotive is naast RDW ook aangesloten bij NAP, dit betekent dat, indien de kilometerhistorie van de auto bekend is, er een Nationale Auto Pas wordt verstrekt waarmee de actuele kilometerstand wordt bevestigd.

Wanneer u een auto heeft bekeken en een proefrit heeft gemaakt bespreken wij de mogelijkheden met u over de financiering, afleverpakketten, garantie en onderhoud. Reuling Automotive adviseert u over alle mogelijkheden en wat voor u het meest interessant is. Een offerte en een proefrit zijn altijd vrijblijvend. Mocht uw gewenste auto niet in de voorraad van Reuling Automotive zitten, dan kunt u altijd een zoekopdracht geven. Wij gaan dan voor u op zoek naar een passende auto en de gehele afhandeling loopt gewoon via Reuling Automotive.

Kom gerust een keer langs om een occasion te bekijken of er een testrit mee te maken. Om te voorkomen dat u moet wachten omdat een auto niet beschikbaar is, raden wij u wel aan een afspraak te maken.

Reuling Automotive biedt u bij de aankoop van een occasion vier afleverpakketten tegen een zeer scherp tarief. U kiest zelf welke service, garantie en onderhoud u bij de aflevering van uw auto wilt ontvangen.

Voor occasions met aanschafwaarde boven de € 4.500,- wordt 6 maanden garantie gegeven volgens fabrieksvoorschriften, voor occasions met aanschafwaarde onder de € 4.500 wordt 3 maanden garantie gegeven volgens fabrieksvoorschriften.

Back To Top
Bel ons direct